chloe-trend-hoofd-1
chloe-trend-hoofd-2
chloe-trend-hoofd-3
chloe-trend-hoofd-4
chloe-trend-hoofd-5
chloe-trend-hoofd-6
chloe-trend-hoofd-7
chloe-trend-hoofd-8
chloe-trend-hoofd-9

Straal vintage uit met de zonnebril Poppy van Chloé

Bent u op zoek naar een nieuwe zonnebril waarmee u opvalt? Maak dan kennis met Poppy, de nieuwe zonnebril van Chloé. Met Poppy speelt Chloé in op alle trends van tegenwoordig. Geometrische vormen, het gebruik van lijnen, retro-fashion en vintage; Poppy heeft het allemaal in zich. Een minimalistisch, opvallende accessoire vormt soms de perfecte toevoeging op een outfit. Met Poppy is dit ongetwijfeld het geval.

Toevoeging op een outfit

Chloé haakt met Poppy overduidelijk in op de verschillende, eerder genoemde trends. Het montuur is elegant, roept vintage-indrukken op en schreeuwt geometrisme uit. Het achthoekige montuur is opvallend en interessant, wat ervoor zorgt dat Poppy een accessoire is dat een goede toevoeging is op uw outfit.

Uniek en geïnspireerd op de jaren tachtig

Met Poppy gaan we terug in de tijd. Het montuur is namelijk volledig geïnspireerd op de jaren tachtig. In deze tijd was de vorm van dit montuur veelvuldig in het straatbeeld terug te zien. Nu, bijna veertig jaren later, wordt de achthoekige vorm verwezenlijkt door een dunne, goudmetalen draad. De fluctuerende brillenglazen en de wijze waarop deze in het montuur zijn verwerkt, zorgen voor een sierlijk en bijzonder effect. Tussen het montuur en de glazen wordt namelijk ruimte gecreëerd. Dit zorgt ervoor dat Poppy licht en uniek is.

Beschikbare gouden ketting zorgt voor één geheel

De uiteinden van de brillenpootjes zijn van acetaat en voorzien van een druppelvormige uitsnede. Deze uitsnede vormt hét kenmerk van de nieuwe Chloé zonnebrillencollectie. De druppel kan de brillendrager gebruiken om de goudkleurige ketting te bevestigen, die voor deze bril beschikbaar is. De ketting is afgewerkt met een metalen bladdetail en zorgt voor één geheel.

Benieuwd geworden naar deze nieuwe, elegante bril van Chloé? Kom dan langs in onze winkel en kijk hoe Poppy u staat!

Chloe-trend-naast-1


Top