prilpoint-optiek-beverwijk-slides-brillen-zonnebrillen-1

Voordelige zonnebrillen, ook op sterkte!

Een zonnebril is behalve functioneel, ook een echte mode-accessoire. Daarnaast is een zonnebril allang niet meer gebonden aan het zomerseizoen. Uv-stralen zijn er immers het hele jaar door. En denkt u eens aan die stralend witte pistes op een zonnige wintersport. Ook daar is de zonnebril niet meer weg te denken!

Bescherm uw ogen met een zonnebril

Zonnebrillen beschermen de ogen tegen schadelijke uv-stralen en bieden een goed zicht. Zeker als u in het dagelijks leven een brildrager bent, heeft u baat bij een zonnebril op sterkte. Zo bent u verzekerd van een perfect zicht terwijl u geniet van het zonnetje op een terras, op moet letten in het verkeer of van de prachtige pistes in Frankrijk afdaalt.


Trends voor zonnebrillen

Grote en kleine merken komen 2 maal per jaar met een nieuwe zonnebrillencollectie. Dit gebeurt in het voorjaar (lente/zomer) en in het najaar (herfst/winter). Uiteraard vernieuwen wij onze collectie zonnebrillen doorlopend en spelen we in op deze continue ontwikkelingen. Bij Brilpoint vindt u dan ook een ruime sortering zonnebrillen in verschillende prijsklassen. De laatste modetrends zijn terug te zien in de nieuwste modellen van gerenommeerde merken.

Bent u toe aan een nieuwe zonnebril? Of bent u nieuwsgierig naar onze collectie? Kom dan gerust eens langs bij onze winkel in Beverwijk!

Naar de winkel

Brilpoint-optiek-artikel-beelden-zonnebrillen-1


Top