prilpoint-optiek-beverwijk-slides-oogzorg-1

De beste oogzorg

U heeft maar één paar ogen, dus het is zaak er zuinig op te zijn! Regelmatig uw ogen laten controleren op afwijkingen is echt aan te raden. Een gemiste of verkeerde correctie kan namelijk erg veel schade veroorzaken, al merkt u dit zelf misschien nauwelijks. Zo kan een minieme afwijking al hoofdpijn opleveren. De medewerkers van Brilpoint in Beverwijk hebben de kennis en ervaring om u de juiste glazen aan te meten. Wij bieden u graag de beste oogzorg.

Test uw ogen

Met geavanceerde apparatuur bepalen wij de benodigde sterkte voor zowel veraf kijken als dichtbij. Een oogmeting zegt eigenlijk niets over de conditie van uw ogen. Daarom kijken wij ook naar de balanswerking tussen de ogen. We doen testen die de waarneming van het ogenpaar aangaan. Ze geven een beeld van de beweging en samenwerking van beide ogen.


Glaucoom

Behalve bovengenoemde tests controleren we, als u ouder bent dan veertig, de oogdruk. Een te hoge oogdruk kan leiden tot problemen met het gezichtsveld met als mogelijk gevolg gezichtsveldverlies (ook wel glaucoom genoemd). Dit kan alleen worden voorkomen door het bijtijds signaleren van een afwijkende oogdruk. Nog een reden dus om periodiek uw ogen te laten controleren!

Afwijkingen

Mochten er afwijkingen worden gevonden die nader bekeken of behandeld moeten worden, dan worden de bevindingen vastgelegd. Deze worden aan u meegegeven voor uw huisarts. De huisarts regelt de eventuele verwijzing naar bijvoorbeeld de oogarts. Alleen bij acute situaties wordt u direct naar de oogarts verwezen.

Wilt u graag uw ogen laten testen? Wij staan voor u klaar! Kom gerust eens langs bij onze winkel in Beverwijk.

Kom langs!

 

Brilpoint-optiek-artikel-beelden-oogzorg-1


Top