prilpoint-optiek-beverwijk-slides-lenzen-harde-lenzen-1

De voordelen van harde contactlenzen

Ongeveer 40 procent van lenzendragers in Nederland heeft harde lenzen. Omdat harde lenzen een langere levensduur hebben dan zachte lenzen, zijn deze in verhouding ook voordeliger. De aanschafprijs van harde lenzen ligt iets hoger, maar vanwege de langere levensduur zijn deze kosten snel terugverdiend.

Voordelen harde lenzen

Harde lenzen hebben een aantal voordelen ten opzichte van zachte lenzen. Ze laten bijvoorbeeld meer zuurstof door. Dat is voordelig omdat de kans op infecties daardoor kleiner wordt. Ideaal voor de lenzendrager met gevoelige ogen. Draagt u harde lenzen? Dan heeft u 4 keer minder kans op irritaties of infecties dan als u zachte lenzen zou dragen. Harde lenzen zijn bovendien makkelijker schoon te houden en scheuren minder snel, omdat ze iets steviger zijn.


Welke lenzen passen bij mij?

Wilt u contactlenzen die helemaal op maat zijn gemaakt en u daardoor het scherpste zicht geven? Dan zijn onze zuurstofdoorlatende, harde lenzen ideaal voor u. Deze lenzen kunnen alle sterktes en oogafwijkingen corrigeren. Afhankelijk van het materiaal en de manier waarop u ze gebruikt, gaan ze één tot enkele jaren mee. We raden u wel aan om de harde lenzen regelmatig te laten controleren. Bij Brilpoint in Beverwijk, natuurlijk.

Wilt u weten of harde lenzen de beste keuze voor u is? Kom dan gerust eens langs bij onze winkel in Beverwijk!

Naar de winkel

Brilpoint-optiek-artikel-beelden-contactlenzen-hardelenzen-1


Top