prilpoint-optiek-beverwijk-slides-lenzen-1

Contactlenzen voor alle situaties

Heeft u wel eens aan contactlenzen gedacht? Alleen al in Nederland dragen meer dan 1,7 miljoen mensen contactlenzen. Veel contactlensdragers kiezen voor het permanent dragen van lenzen om zo min mogelijk een bril te hoeven gebruiken. Anderen combineren contactlenzen juist weer met een bril. Alles hangt natuurlijk af van uw persoonlijke voorkeur. Bij Brilpoint in Beverwijk adviseren we u graag over geschikte lenzen, passend bij uw leefstijl.

Contactlenzen bij Brilpoint

Brilpoint biedt een ruime keuze aan contactlenzen én uiteraard de oogzorg die daarbij hoort. Ontwikkelingen en innovaties volgen wij op de voet. Het assortiment passen wij continu aan naar aanleiding van relevante ontwikkelingen. Zo kunnen wij u blijven verzekeren van de beste zorg en kwaliteit voor uw ogen. Voor zachte lenzen, harde lenzen, maandlenzen, multifocale lenzen of nachtlenzen bent u bij Brilpoint aan het goede adres. De opties zijn eindeloos.


Advies in de juiste lenzen

In onze winkel komen we er graag samen met u achter wat de juiste contactlenzen voor u zijn. Wilt u bijvoorbeeld lenzen die helemaal op maat zijn gemaakt en u daardoor het scherpste zicht geven? Dan zijn onze zuurstofdoorlatende harde lenzen ideaal voor u. Deze lenzen kunnen alle sterktes en oogafwijkingen corrigeren. Harde lenzen zijn duurzaam en relatief goedkoop. Afhankelijk van het materiaal en de manier waarop u ze gebruikt, gaan ze één tot enkele jaren mee. Het voordeel van harde lenzen is dat u door het harde materiaal sneller vuiltjes opmerkt. Het is bij harde lenzen wel belangrijk dat u ze goed reinigt en onderhoudt. Bovendien raden we u aan om ze regelmatig te laten controleren.

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor contactlenzen? Kom dan gerust eens langs bij onze winkel in Beverwijk!

Kom langs!

 

Brilpoint-optiek-artikel-beelden-contactlenzen-1


Top