prilpoint-optiek-beverwijk-slides-brillen-1

Onze brillen van diverse merken

Brilpoint loopt voorop als het gaat om modieuze en draagbare brilmode. Onze collectie biedt modemerken van diverse bekende ontwerpers. Natuurlijk vindt u bij ons ook de meer traditionele brillen. Ons team in Beverwijk staat altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Hippe merkmonturen bij Brilpoint

Topontwerpers blijven verbazen. Ieder jaar opnieuw slagen ze erin de wereld te verrijken met de mooiste creaties die rechtstreeks van de catwalks lijken te komen. Aan de kleinste details wordt aandacht besteed. Er wordt gebruikgemaakt van de meest geraffineerde kleuren en materialen. En dat is te zien!


Grote brillencollectie

Bij Brilpoint vindt u een verbazingwekkende collectie merkmonturen. De grote bekende merken zijn present, maar ook de wat minder voor de hand liggende merken zijn vertegenwoordigde. Grote merken hebben iets bijzonders. Het ontwerp, de uitstraling, de kwaliteit, het is allemaal net iets meer. Ze zijn er in modieus kunststof, maar ook in vederlicht titanium. Met een sportieve ‘look’, of met een tijdloos chique uitstraling. Kortom: voor ieder wat wils. Ook voor uw ogen!

Wilt u graag meer informatie over onze brilmonturen? Of bent u nieuwsgierig naar onze collectie? Kom dan gerust eens bij ons langs!

Kom langs!

Brilpoint-optiek-artikel-beelden-brillen-1


Top